Kend din håndværker

Da et godt samarbejde bygger på tryghed og tillid, er det vigtigt for os, at vores kunder er fortrolige med de håndværkere vi sender ud. For at lærer os lidt bedre at kende, har vi på denne side, en beskrivelse af hver af vores medarbejdere hvor de fortæller lidt om dem selv.

Nick

Jeg hedder Nick og er uddannet tømrer i marts 2013. 
mit gennemsnit blev 10,5 og så løb jeg af med "uret" 
som den bedste/og mest hjælpsomme kammerat !!
Jeg går 100% ind for det jeg laver og sætter stor pris
på kvalitet og materiale, og forlader ikke en opgave 
før jeg selv er tilfreds. Jeg har været i Norge og arbejde samt lidt rundt i Danmark. Jeg er en positiv person, fuld af energi :D Er "FIX" på fingrene og kan derfor lidt af hvert indenfor alle håndværksfag !!! I min fritid er jeg sammen med med min skønne kæreste,kræser om mit hus, er frivillig brandmand og går til crossfit og elsker musik mm. !!:D

Hej jeg hedder Jesper Kuhre, er 30 år og bor i Nexø

Jeg er har været her i firmaet siden februar 2015. Søgte til firmaet fordi jeg blev fanget af Byg-Grønt´s måde at være miljørigtig på inden for træ og håndværk. Syntes det er spændende, og en helt anden måde og være tømrer på. jeg er udlært i årsdale byggeforretning (2011) og har være tømrer i nu 5 år, elsker mit arbejde og glæden ved at gøre andre glade med dygtigt og gennemført håndværk. Er meget glad for at lave svejsepap opgaver, syntes det er et præcisions arbejde. Siger aldrig nej til en udfordring så vel på arbejde som i fritid.  Jeg er en meget social anlagt person og syntes det er skønt og bruge min tid med venner og kollegaer. Min fritid går med min piv frække kommende kone til august, og vores hund Tyson.  Golf er en meget stor del af mit fritidsliv, spiller i Dueodde golf klub (Hcp 2.6) og nyder en tur på banen med familien og til kampdage. I vinter perioden træner jeg i fitness, badminton i Poulsker og naturen i løb.

Og lad os så komme i gang.:)

.

Jacob

Hej jeg hedder Jacob.

 
Jeg er 38 år og jeg bor i Rønne med min kone og mine børn.
Jeg har været tømrer i 14 år og har erfaring med både store og små projekter.
Jeg lægger stor vægt på kvalitet. Både på arbejdet og i fritiden. Her hos Byg- Grønt har jeg mulighed for at arbejde med kvalitets materialer, får tid til at udføre arbejdet tilfredsstillende og arbejde sammen med nogle rigtig gode kolleger. Et godt sammenhold og socialt samvær er meget vigtigt for mig.
Når jeg ikke er på spændende tømrer opgaver, kører jeg ud med vores isolerings bil og sørger for at kunderne kan holde varmen.
I min fritid nyder jeg min familie, fisketure, vandreture mm. og jeg bruger en del tid på forenings arbejde.
Jeg håber også jeg får tid til at vise Peter hvordan man spiller tennis.....

Peter

Hej jeg hedder Peter jeg 44 år og jeg bor i Rønne med min kæreste og mine tre børn. Jeg er uddannet tømrer og har været selvstændig i 10 år. Før har jeg bla. været i Ringsted Bygningsentreprice hvor jeg primært stod for størrere tag og vinduessager i hovedstadsområdet. I dag er jeg medejer af Byg-Grønt og jeg beskæftiger mig primært med marketing og kunde og personalepleje, samt giver en hånd med på pladserne. I fritiden lystfisker jeg og prøver at få tid til at spille tennis.

 
 

Theis

Jeg hedder theis og er 31 år.

Privat bor jeg i et træhus med min dejlige kone og 4 børn. Personligt går jeg op i økologi og at leve sundt.
Jeg er tømreruddannet og medejer i Byg-Grønt. Min primære opgave er alt indenfor tilbudsgivning og rådgivning. Jeg har stor erfaring inden for energioptimering og naturlige byggematerialer. Jeg rådgiver både på sjælland og bornholm.
mvh theis

Frederik

Frederik er i fuld gang med at forfatte nogle ord om sig selv.

Sonnich

Hej mit navn er Sonnich jeg er tømrersvend, jeg har været i faget i 10 år har stor erfaring inde for tag arbejde, jeg er smilende og udadvendt og altid klar til at hjælpe kunder

 

Daniel Mc Nail

Jeg hedder Daniel (McNail) og er 32 år. Jeg kommer fra Midt Jylland og har boet på Bornholm de sidste 6 år. Jeg er uddannet tømrer men har arbejdet ret bredt. I min spæde ungdom lagde jeg ud på en minkfarm og har siden arbejdet som maler, skadeservicemand og tømrer. 
Udover min familie, som tæller et stk lækker kone og tre børn, har jeg ret mange interesser. Jeg fisker, jager (over og under vandet), går i kirke, laver is, drikker milkshakes og lytter til musik så ofte jeg kan. 
Jeg er meget social og synes det er vigtigt, og fedt, at vi har det godt sammen som kollegaer.Når det kommer til arbejdet kan jeg godt lide at det er varieret, at man får forskellige opgaver, arbejder med forskellige slags materialer og lærer noget nyt. Dette har vi mulighed for i Grønt Byg hvor der er fokus på at holde sig opdateret og prøve nyt, grønt selvfølgelig!