VINDUER & DØRE
Vi tilbyder udskiftning af vinduer og døre til ekstra skarpe priser men du får stadig den bæredygtige og holdbare løsning Dvs. Stopning med træfiber og tjærret værk samt mørtelfuge eller fugebånd af bedste kvalitet.


FOR TILBUD RING 60 80 97 92 

Tilbud gælder på Bornholm. Priser er alt inkl. (Moms, arbejdsløn, materialer og evt. energitilskud)

Hos BygGrønt er vi specialiseret i at isolere huse…

Vores materialer er nøje udvalgt, fra kriterier om at de skal være bæredygtige og miljøvenlige produkter. Til efterisolering bruger vi træfiber og iso-arctic til hulmursisolering. 

Træfiberisolering er et danskproduceret alternativ til stenuld og glasuld, og Iso Arctic er et neutralt materiale, der kan derfor tåle at ligge i en hulmur. Begge kvalitetsmaterialer som vil forbedre dit indeklima.

Hulmurstjek

Vi tilbyder at tjekke om din hulmur er tom eller mangelfuldt isoleret. Du behøver ikke engang være hjemme. Vi kommer og borer et par huller og med specialudstyr efterser hulmuren. Hvis hulmuren er i orden lukker vi hullerne med mørtel.

Efterfyldning af hulmur

Ved efterfyldning efter sammensunket eller mangelfuld isolering, er isoarctic ideel.

Iso arctic har en evne til at komme ud i hver en sprække i muren og er samtidig formstabil og synker ikke. Dette gør den meget velegnet til at efterfylde med. Så hvis du har fornemmelsen af at der er noget galt med din hulmursisolering, så kontakt os for et tilbud.

SUNDE OG MILJØVENLIGE PRODUKTER

TIL MARKEDETS LAVESTE PRIS

RING NU 60809792