vindue Træfiber loftisolering rockwool glasuld efterisolering bæredygtig,isolering papiruld hørisolering halmhuse træhuse hulmursisolering vinduer tømrerarbejde tømrer tagarbejde renovering nybyggeri snedker murer maler tjærret,værk isopore gutex homatherm thermocell super,eps iso,arctic eps grafit

Danske kvalitetsvinduer på Bornholm

Vi sælger og monterer vinduer og døre i den rigtige kvalitet på Bornholm – de billigste producenter holder vi os helst fra.

Vi har ikke låst os fast på nogen bestemte producenter, men ved størstedelen af vores ordre bruger vi Outrup vinduer og døre. 
 
Outrup er en mellemstor dansk virksomhed, hvor produktionen også ligger i Danmark. Det sikrer en god dialog med producenten og er samtidig en garanti for at kvaliteten altid er i top. læs mere på deres hjemmeside under links.
 
Bøjsøe er en andet vinduesproducent vi er glade for at bruge.
Hos bøjsø har de specialiceret sig i vinduer kun i træ. Det interresante ved deres vinduer, er at de udelukkende bruger sibirisk lærketræ udvendigt, og kalmarfyr indvendigt. Det betyder, at deres vinduer har en markant længere levetid, end andre producenter.
 
Producenterne er kendetegnet ved at de laver kvalitets vinduer og døre og er nået langt inden for lavenergi-teknologi.
Vi sælger også vinduer fra Linolievinduet, Velfac, Outline og Rationel.
 
 
Når vi monterer vinduer og døre fokuserer vi selvfølgelig også på kvaliteten i vores arbejde og er samtidig meget bevidste om at holde nogle konkurrencedygtige priser på både vinduessalg og montering. 
 
Korrekt montering forlænger vinduets levetid og funktionalitet. 
 
Vi bruger altid tjæret værk og/ eller strimler af træfiberbats til at tætne med. Det giver en sund og effektiv tætning mellem vindue og mur. Udvendig afslutter vi altid med en mørtelfuge, fugebånd eller en træliste. Den kombination sikrer vinduet meget længere levetid og er uden nogen giftige stoffer til gavn for bedre indeklima. 
 

Alt dette veldokumenteret. Ovenstående metode er gennemtestet i flere hundrede år og kan desuden bekræftes af f.eks. Raadvad centeret som pt. er dem som er længst fremme med oplysning og dokumentation. 

 
(I er altid velkommen til at kigge forbi vores udstilling og se hvad vi kan tilbyde. Ring 60809792 for en aftale)
Træfiber loftisolering rockwool glasuld efterisolering bæredygtig,isolering papiruld hørisolering halmhuse træhuse hulmursisolering vinduer tømrerarbejde tømrer tagarbejde renovering nybyggeri snedker murer maler tjærret,værk isopore gutex homatherm thermocell super,eps iso,arctic eps grafit

Vi sælger og montere rigtig mange døre og vinduer og vi er rigtig gode til det

Træfiber loftisolering rockwool glasuld efterisolering bæredygtig,isolering papiruld hørisolering halmhuse træhuse hulmursisolering vinduer tømrerarbejde tømrer tagarbejde renovering nybyggeri snedker murer maler tjærret,værk isopore gutex homatherm thermocell super,eps iso,arctic eps grafit

Skift dine vinduer og spar op til 30 % på din varmeregning,